O kompaniji

Privredno društvo Repro-Oprema d.o.o. je osnovano 25.05.2001. godine u Beogradu. Preduzeće je registrovano za proizvodnju, promet i usluge u oblasti industrijske armature, pumpi i opreme.
Višedecenijsko iskustvo članova porodice Golijanin u poslovanju sa renomiranim domaćim i svetskim proizvođačima i korisnicima industrijskih armatura i pumpi, materijalizovano je osnivanjem preduzeća Repro-Oprema d.o.o.. Misija preduzeća je da koristeći veliko iskustvo i kontakte svojih osnivača, na najefikasniji način povezuje proizvođače i korisnike ove grupe proizvoda, dodajući vrednost kroz izbor prave kombinacije opreme i delova koje, dorađene ili u izvornom obliku nudi svojim kupcima.
Kvalitet, preciznost, poštovanje dogovorenih rokova, finansijska stabilnost i kvalitetan postprodajni servis izdvajaju preduzeće Repro-Oprema d.o.o. u odnosu na konkurenciju. Visoki stepen satisfakcije, kako kupaca tako i dobavljača, saradnjom sa preduzećem motiviše na nastavak pružanja kvalitetne usluge. Tokom svih godina poslovanja Repro-Oprema d.o.o. je razvijala partnerske odnose sa renomiranim kupcima i dobavljačima među kojima se po veličini i značaju posebno ističu Sever Subotica, KSB Austrija, Auma Hrvatska, Termovent Temerin, Flowserve Nemačka, TAMP Senta (dobavljači), Termoelektrane Nikola Tesla, US Steel, Kopovi Kostolac, Kopovi Kolubara, Hidroelektrana Đerdap, RTB Bor, Beogradske elektrane (kupci) i mnoge druge, podjednako važne kompanije. Konstantan rast prometa iz godine u godinu pokazuje sposobnost preduzeća da razvija odnose kako sa postojećim, tako i sa novim partnerima. Veliki broj poslova je dobijen na tenderima u prisustvu izuzetno jake konkurencije a Repro-Oprema d.o.o. je danas kvalifikovani dobavljač najvećih javnih preduzeća u oblasti energetike.
Dugogodišnja saradnja sa kompanijom TAMP iz Sente koja proizvodi industrijske cevne zatvarače nastavljena je 2010. godine formiranjem preduzeća TAMP-OPREMA koje je preuzelo proizvodnju većeg dela proizvodnog programa. U 2011. godini, preduzeće je postalo ovlašćeni distributer renomiranog proizvođača pumpi Flowserve iz Nemačke za teritoriju Srbije i Crne Gore.
Nastojeći da se obezbedi stabilan razvoj u skladu sa zahtevima tržišta, preduzeće je 2006. godine uvelo ISO 9001:2000 standard kvaliteta koji se u potpunosti uklapa u poslovnu filozofiju menadžmenta. Repro-Oprema d.o.o. je u potpunosti opremljena, kako kadrovski (mašinski inženjeri, ekonomisti, pravnici) tako i tehnički (skladište, dostavna vozila, proizvodna oprema) da na najbolji mogući način odgovori na potrebe svojih kupaca.

Reference

 • JKP “Beogradske elektrane” Beograd – održavanje i investicije
 • HE “Đerdap” – Elektroprivreda Srbije
 • TE “Nikola Tesla” A i B – Elektroprivreda Srbije
 • TE “Morava” Svilajnac – Elektroprivreda Srbije
 • JP RB “Kolubara” Lazarevac –
  Elektroprivreda Srbije
 • TE “Kolubara” Crljeni – Elektroprivreda Srbije
 • ZIJIN Bor
 • Fabrika bakarnih cevi Majdanpek
 • Rafinerija Pančevo
 • Rafinerija Novi Sad
 • HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. Smederevo
 • Šećerane